Full-stack backend developer – Full time

16 nov 2022

Heb je een passie voor Full-stack development met de focus op backend en IoT? Werk je graag met NodeJS en ben je bekend met API’s, dan is deze functie iets voor jou!

Als Full stack ontwikkelaar ben je allereerst een goede en creatieve ontwikkelaar, daarnaast ben je bekend met Docker, Kubernetes, Reddis en MongoDB. In deze functie draag je bij aan de innovatie, realisatie en het beheer van trackers volgsystemen voor onze klanten. Hierbij ligt de focus op backend ontwikkeling in NodeJS tevens beschik je over voldoende kennis van front-end datavisualisatie, AIM en werk je graag in frameworks zoals Angular en React. We hebben een VPS ,met Ubuntu server,  waar de verschillende applicaties en scripten draaien waarbij je de ruimte krijgt om deze te optimaliseren.

Als developer achterhaal je proactief de behoeften en wensen van de gebruikers binnen de organisatie. Deze vertaal je naar functionele en technische ontwerpen, afhankelijk van de omvang van het project. Vervolgens realiseer, programmeer en test je jouw oplossingen, om daarna samen met het team te bespreken of het gewenste resultaat bereikt is. Uiteraard werken we op de Agile manier.

Functie-eisen

 • HBO werk en denk niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met JavaScript / TypeScript
 • Ervaring met NodeJS
 • Ervaring met front-end JavaScript frameworks als Angular of React
 • Ervaring met Ubuntu server, MongoDB, Kubernetes (pré)
 • Kennis van Git en Scrum is een pré
 • Intrinsieke motivatie.

Wat bieden wij jou

Dutch-IoT Solutions is een snelgroeiende IoT scale-up. We maken end tot end IoT oplossingen, dat betekend dat we zelf de elektronica ontwikkelen, firmware schrijven, back en front-end ontwikkelen. Je krijgt een belangrijke rol om onze organisatie naar het volgende niveau te tillen. Veel verantwoordelijkheid dus en hierdoor bieden we je:

 • Interessante en leerzame werkomgeving met gepassioneerd collega’s
 • Een salaris tussen de €3.000,- en €4.500,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring
 • 8% vakantie geld
 • 40-urige werkweek (werkdagen in overleg)
 • Veel vrijheid
 • Pensioen
 • Uitdagende projecten

Over Dutch-IoT Solutions

Dutch-IoT Solutions B.V. is een scale-up IoT bedrijf opgericht in 2018. Wij ontwikkelen en leveren IoT-oplossingen voor B2B-toepassingen met focus op specifieke marktsegmenten. Met een team van 10+ professionals richten we ons op het creëren van end-to-end IoT-oplossingen en verzorgen we de IoT-projecten voor onze klanten volledig.

We hebben verschillende IoT-producten geleverd aan klanten en duizenden apparaten operationeel in het veld. De belangrijkste focus van onze huidige projecten is asset-tracking en supply chain zichtbaarheid / optimalisatie op basis van gegevens gegenereerd door de IoT-apparaten.

Als bedrijf hebben we een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening, we zijn voortdurend in ontwikkeling om onze technologische positie te behouden en onze klant de nieuwste technologische oplossingen te bieden.

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag bellen +085 107 0996 of mailen naar sollicitatie@btv-iot.com of solliciteren via ons webformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

INTERESTED? GET IN TOUCH WITH US!

We are located in the city of ‘s-Hertogenbosch. Fill out the contact form below to make an appointment at our office.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.