Assemblagemedewerker Elektronica – Part time (18-24 uur)

30 nov 2022

Werk jij graag mee aan de productie van technische sensoren? Heb jij technisch inzicht en ervaring in een productieomgeving? Dutch IoT Solutions in ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar 3 gemotiveerde assemblagemedewerkers (18-24 uur) voor de lange termijn. 

Functieomschrijving
Bij DIS (Dutch IoT Solutions) worden sensoren ontwikkeld van hardware tot software. In onze werkplaats zorg jij er samen met het team voor dat onze producten in elkaar worden gezet voordat deze naar de klant worden verzonden. Het in elkaar zetten van de sensoren is ook een precisiewerkje en heeft dus oog voor detail nodig. Wij leveren kwaliteit af aan onze klant, waardoor het bedrijf aldoor groeiend is. Is het eindproduct klaar? Dan zorg jij er ook voor dat deze goed wordt gecontroleerd. Alles wordt op maat gemaakt, precies zoals de klant het wil. 

Je komt terecht in een groeiend team van +/- 15 medewerkers die ervoor willen gaan. Door heel het bedrijf hangt echt een “wij” gevoel met een prettige werksfeer.

Functie-eisen
Heb jij ervaring in de montage of wil je dat heel graag leren? Hou je van sleutelen en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij de assemblagemedewerker die we zoeken voor DIS! 

  • Je hebt ervaring met het werken in een productieomgeving met technische componenten
  • Je kan secuur werken, hebt een fijne motoriek en oog voor detail
  • Het is een pré als je al assemblage ervaring hebt, maar niet noodzakelijk. Technisch inzicht is wel belangrijk
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Je bent tussen de 18 en 24 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou
Dutch-IoT Solutions is een snelgroeiende IoT scale-up. Je krijgt een belangrijke rol om de kwaliteitstandaard van elke product hoog te houden en zo ons merk de lading te geven hoe we in de markt bekend willen staan. Hiervoor bieden we je:

  • Een marktconform salaris, tussen €2.200,- en €2.600,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • 18 tot 24-urige werkweek (werkdagen in overleg)
  • Flexibele werktijden; 3 dagen x 6 uur, 4 dagen x 6 uur of 3 dagen x 8 uur zijn allemaal bespreekbaar
  • Prettige werkomgeving

Over Dutch-IoT Solutions
Dutch-IoT Solutions B.V. is een scale-up IoT bedrijf opgericht in 2018. Wij ontwikkelen en leveren IoT-oplossingen voor B2B-toepassingen met focus op specifieke marktsegmenten. Met een team van 10+ professionals richten we ons op het creëren van end-to-end IoT-oplossingen en verzorgen we de IoT-projecten voor onze klanten volledig.

We hebben verschillende IoT-producten geleverd aan klanten en duizenden apparaten operationeel in het veld. De belangrijkste focus van onze huidige projecten is asset-tracking en supply chain zichtbaarheid / optimalisatie op basis van gegevens gegenereerd door de IoT-apparaten.

Als bedrijf hebben we een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening, we zijn voortdurend in ontwikkeling om onze technologische positie te behouden en onze klant de nieuwste technologische oplossingen te bieden.

Spreekt deze functie jou aan? Wil je meer weten? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden samen. Je mag mailen naar sollicitatie@btv-iot.com of solliciteren via onderstaande webformulier.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

INTERESTED? GET IN TOUCH WITH US!

We are located in the city of ‘s-Hertogenbosch. Fill out the contact form below to make an appointment at our office.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.