LET’S GET IN TOUCH

WANT TO BE PART OF OUR TEAM?

Our team consists of motivated and driven professionals. There is a pleasant and informal working atmosphere at the office. Do you want to be part of this team in ‘s-Hertogenbosch? Check the open vacancies or fill in the contact form with your motivation.

CAREERS

Allround Marketeer

Ben jij een creatieve geest die klaar is om de marketingwereld te veroveren? Dutch-IoT Solutions heeft de perfecte kans voor jou! We zoeken een dynamische Allround Marketeer die klaar is om zijn/haar stempel te drukken op diverse projecten. Van het opzetten van innovatieve marketingcampagnes tot het creëren van boeiende content, jouw ideeën zullen ons helpen om de juiste doelgroep te bereiken. Je krijgt de kans om evenementen en beurzen te organiseren die onze naam op de kaart zetten. Met jouw ervaring in Adobe Cloud (InDesign, Photoshop) en begrip van SEO/SEA, ben je klaar om een impact te maken. Voor meer informatie, klik hier.

Assemblagemedewerker

Als Assemblage Medewerker ben je hands-on, met een technische mindset en 3-5 jaar ervaring in een productieomgeving. Je kunt zelfstandig werken en stijgt naar uitdagingen, met behoud van onze hoge kwaliteitsnormen voor producten. Je geniet van werken in een hecht team, hebt oog voor detail en bent klaar om 32-40 uur per week te werken. Ervaring met elektronica-assemblage en wonen in de regio Den Bosch zijn een pluspunt. Voor meer informatie, klik hier.