LET’S GET IN TOUCH

WANT TO BE PART OF OUR TEAM?

Our team consists of motivated and driven professionals. There is a pleasant and informal working atmosphere at the office. Do you want to be part of this team in ‘s-Hertogenbosch? Check the open vacancies or fill in the contact form with your motivation.
Technisch Inkoper

Altijd in controle zijn. Jou maken ze niet snel gek, hoe hard ze het ook proberen. Jij bent verantwoordelijk voor het inkopen van technische onderdelen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Want onze assemblage moet altijd door kunnen en daar ga jij voor zorgen!

Verder zorg jij dat alles op tijd besteld is en geleverd wordt. Daarnaast breng jij structuur aan in het proces van bestellen en leveren. Daar ben jij overigens ook goed in, nieuwe processen en structuren opzetten en implementeren.

Naast overzicht en controle weet jij als geen ander hoe jij je de rol van ‘hét aanspreekpunt voor leveranciers’, eigen maakt. Jij onderhandelt met leveranciers, stelt raamcontracten op en overlegt met onze productie wanneer wat nodig is, en organiseert dit met leveranciers. Door de relatie die je hebt opgebouwd met de leveranciers weet jij dat dat wel snor zit. En zo niet, dan zoek jij pro-actief verder naar een andere leverancier die zich wel aan zijn afspraken houdt.

Jij blijft evalueren met ‘jouw’ leveranciers. Van geleverde producten tot de processen waarin dit alles verloopt, jij zoekt altijd uit waar de knelpunten liggen en naar optimalisatiemogelijkheden.

Natuurlijk handig voor deze rol: technisch aangelegd zijn. En dat ben jij! Voor meer infomatie klik hier.